Feliratkozás Hírlevélre

Aktuális ajánlatunk

Júniusi Pihenés a Balatonnál!

Érvényesség: 2015.06.01 - 2015.06.30
Foglalható vasárnaptól csütörtökig

Tovább »

 

 

Szobáink bemutatása

Vendégeink hotelünkben kényelmesen tölthetik idejüket itt tartózkodásuk alatt.  

 

Várjuk Önt is a balatonfüredi Hotel Blahában ...

Tovább »

Legtöbben ezt keresték: balatonfüredi hotel, balatonfüredi szállás, szállás Balatonfüreden, Blatonfüredi üdülés, üdülés Balatonfüreden, szálláshelyek Balatonfüreden, balatonfüredi szálláshely, szálláshely a Balatonnál, Hotel a Balatonnál, balatoni hotel

Szobák

A hangulatos, családias jellegű szállodánkban 22 db minden kényelemmel ellátott szobával várjuk vendégeit.

 

Standard egyágyas szoba

Az egyágyas szobák az emeleten helyezkednek el, 13 nm alapterületűek.
A szobák mindegyike légkondicionált és zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval ellátott. Egyéb felszereltség: Mini-bár, TV (képcsöves), WIFI, telefon, széf.

 

 

Standard kétágyas szoba

A standard kétágyas szobák az emeleten helyezkednek el, 18 nm alapterületűek. A szobák mindegyike légkondicionált és zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval ellátott. Egyéb felszereltség: Mini-bár, TV (képcsöves), WIFI, telefon, széf.

 

 

Superior kétágyas szoba 

A superior kétágyas szobák az emeleten helyezkednek el, 22 nm alapterületűek. A szobák mindegyike légkondicionált és zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval ellátott.
Ezek a szobák pótágyazhatók, a pótágy egy kinyitható kanapé. Egyéb felszereltség: Mini-bár, TV (képcsöves), WIFI, telefon, széf.

 

 

Standard földszinti szoba

A standard kétágyas szobák a földszinten helyezkednek el, 18 nm alapterületűek, zuhanyzós fürdőszobával és hajszárítóval ellátottak. Egyéb felszereltség: Mini-bár, TV (képcsöves), telefon, széf.

A földszinti szobában mozgáskorlátozott vendégeket is tudunk fogadni